Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
İPEK_KALKAN
İPEK_KALKAN

BENCİL YANLARIMIZ

Yorum

BENCİL YANLARIMIZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

607

Okunma

BENCİL YANLARIMIZ

BENCİL YANLARIMIZ

GECENİN KÖR KARANLIĞINI YAŞATMAK İSTER GİBİ BAZEN ANLAM VEREMEDİĞİMİZ ZAMANLARI YAŞARIZ. GÜNE BAŞLAMADAN GÜNÜ BİTİRİR İÇİMİZDEKİ YILGINLIK. EZELDEN GELİR GİBİ DERTLER TEKRAR TEKRAR BİZİ YOKLAR ANLAMSIZCA. HALBUKİ BİLMEM KAÇ ASIR ÖNCE BİR YERLERDE BIRAKMIŞTIK ACINASI YAŞANAN TÜM ANILARI. HAYAT BİZE GEÇMİŞİN TOZLU RAFLARINDAN SANKİ YENİDEN DERS ÇIKARMAMIZI İSTERCESİNE İNDİRİP SUNAR İŞTE. YİNE NELER YANSITIR BİZE ANLAM VEREMESEKTE HATIRLARIZ İŞTE. GERİDE BIRAKIP UNUTTUĞUMUZ HATTA DAHA DOĞRUSU UNUTMUŞ GİBİ YAPTIĞIMIZ NE VARSA SANKİ ANLAŞMIŞÇASINA BİR YAĞMUR MİSALİ GÖKTEN SADECE BİZİM ÜZERİMİZE BOŞALIRCASINA YAĞAR İŞTE.
GELSEDE TÜM ACILAR YİNE GÜLÜMSER HAYATA İNAT AYAKTA DURURUZ.GEL GÖRELİM Kİ İÇİMİZDE SAYISIZ FIRTINALAR KOPAR DA BİZ BİLE BİLEMEYİZ. DIŞTAN BAKILDIĞINDA KAHKALARIMIZ SINIRSIZ GÜLÜMSEMELERİMİZ EN CAN ALICISINDAN, AMA İÇİMİZ BAĞIRARAK HATTA ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA AĞLAR IŞTE. OKADAR KANDIRMAYA ALIŞIRIZ Kİ KENDİMİZİ BİLE KANDIRIR OLURUZ.
AH ŞU GÜÇLÜ GÖRÜNME ÇABAMIZ!! NEDEN HEP ÇEVREYE GÜÇLÜ GÖRÜNMEYE ÇALIŞIYORUZ? GÖZLERDE BİRİKEN GÖZ YAŞLARIMIZ NEDEN BİR KAN MISALI İÇE AKAR? YAHU KİMİ KANDIRIYORUZ? BİZDE OLUŞAN O KALP YARALARINI, GÖNÜL KIRGINLIKLARINI O YALNIZ KALMA İSTEĞİNİ GÜÇLÜ GÖRÜNMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ İNSANLAR, SEVDİĞİM DEDİKLERİMİZ, CAN VERMEK İSTEDİKLERİMİZ NEDENİ DEĞİLMİ? O TOZLU RAFLARDAN ÇIKIP GELEN DERTLER O DOST DIYE ADLANDIRDIĞIMIZ AMA BİZE SADECE DERT OLANLAR DEĞİL Mİ? ZATEN ANLAYA BİLSEK DOST OLANIN BİZİM ASLINDA GÜLERKEN AĞLADIĞIMIZI ANLAMASI GEREKTİĞİNİ, BİZDE ANLATACAĞIZ O ZAMAN GERÇEK DOSTU KIMBILIR!!
AH GÜÇSÜZ YANLARIMIZ NEDEN GİZLERSİN KENDİNİ? HALBUKİ SIZLER ORTAYA ÇIKSANIZ BU KADAR YÜK BİNMEYECEK OMUZLARIMIZA. SEN KALDIRIRSIN ,SEN YAPARSIN DİYE GELMEYECEK YORMAYACAK BELKİ HİÇ KİMSE. HATTA BELKİ O ZAMAN GERÇEK BİR DOST ELİ UZANACAK YARDIM İÇİN. YÜKÜMÜZÜ HAFİFLETMEYE BİR YARDIM GELECEK. GÖSTER KENDİNİ BE GÜÇSÜZLÜĞÜM. ÇIKSIN ORTAYA Kİ BIRAZ DİNLENEYİM OLMAZ MI?

~İP€K_KA£KAN~

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bencil yanlarımız Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bencil yanlarımız yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENCİL YANLARIMIZ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL