Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Arzzuuu
Arzzuuu

İnsan Olma Yoksunluğum

Yorum

İnsan Olma Yoksunluğum

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

881

Okunma

İnsan Olma Yoksunluğum

İnsan Olma Yoksunluğum

İnsan olur , belki de insan olmaz. İnsanı belki de insan yapacak olan ihtirasları , ihtiraslarının içindeki yokluğudur. Ben de belki olmuş bir insan olarak nitelendirirsem kendimi...!

Ki ihtiraslarım benim de fazla hem de çok fazla . O halde insan olmama ramak kalmış demektir. Bu yaşımda bu günümde bana bunu da hissettiren tam da bir kitap vardı . Ahhh herkes de duysa keşke . Tanımam etmem ben belki de tanımaya ölmektir istediğim ya da korkarım , tanırsam ölürüm!. İşte o kitapta vardı bir ışık dağın tepesinde bitmesindi ışığı, yanması sönmesindi . İşte bu ay gökyüzünde mavi gökyüzündeki dolunay , o kitaptaki " Dağdaki yansındı" ışık "Sönmesindi" ışık olsundu. Oldu. Benim insanlığımda olsun .

Görsel: Bizim evden görünen dağlar işte.
Not : Bahsi geçen kitap Kemal Varol’un yazdığı Jar.
Bahsi geçen Dağ ise Makam Dağı

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İnsan olma yoksunluğum Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan olma yoksunluğum yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsan Olma Yoksunluğum yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL