Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
DURAN AKBULAK
DURAN AKBULAK

DÜŞÜNCELER-2

Yorum

DÜŞÜNCELER-2

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

607

Okunma

DÜŞÜNCELER-2

İnsan küçük yerler de mutlu olmayı bilmeli acının için de de mutluluk olduğunu unutmamalı
hani lüks bir hayat istiyor insan ya sandığı gibi mutluluk getirmiyor bazen koca bir villada oturursunuz etrafınız dolu insan ama koca bir hayalet olursunuz
Bazen de küçük bir oda olur mesela üç metrekarelik bir alan dünyanız olur
yaşama Sevinç’iniz hergün belki aynı yönde bozuk bir saat gibi hep aynı adımların üstüne basarsınız ama hiç farketmezsiniz her adım bir önceki adım da daha huzurlu daha keyifli bir hal alır .

Bazen yaşamak gibi hiç ölmek istememek gibi bir güneş gibi bir çocuğun manasız gülüşleri gibi anlatılmayan bir eylem iş isyan ...

Bugün yine etrafım da karla kaplı yürekler sarmış üşüyorum üşümek ne kelime

donuyorum ...!

Donan et parçası değil anlatamadığım bir durum üşüyorum hasta olmaktan korkuyorum ama et parçası mangal da pişirilmeye çalışan domuz eti gibi pis ve pişmeye meğilli ama ben

yine ....

Donuyorum ...!

Başarmak istiyorum yaşamayı sevmeyi gülmeyi ve sonra ölmeyi
Azrail gibi.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Düşünceler-2 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Düşünceler-2 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜŞÜNCELER-2 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL