Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Atila yalçınkaya
Atila yalçınkaya

Baba

Yorum

Baba

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

670

Okunma

Baba

Baba

Babalar

Her kelimeyi açıklama ihtiyacı olabilir her cümleyi şerh edebilirsin lakin Baba kelimesine açıklama gerekmez.. aklına gelen her türlü şey o kelimenin derinliğindedir.


Cenab-ı Allah ın izni başta olmak üzere,
Dünyaya gelişimizin yegâne müsebbibi Baba,
O bir kamettir yüreğimizde,
Yürek eğer Beyti Hüda olmasaydı
Sadece Baba o haneyi doldururdu belkide,
Gidince kıymetleri anlaşılıyor,
Hani bir dua vardı.
Allah dost olduktan sonra bütün dünya düşman olsa ne kıymeti var.
Baba için bir şey söyleyeceksem şunu derdim.,
Babam sağ olsaydı,
Gider onun gölgesine otururdum,
Gerisi bana ne derdim.

Babam ve Hüzün


Hüzün denizinin parlayan yüzü,
Endamı abide duruşlu babam.
Her zaman mazlumu kollayan gözü.
Hikmetle, ileri görüşlü babam.




Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Baba Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Baba yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Baba yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL