Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
BlAcK wRiTeR
BlAcK wRiTeR

Aşk nedir?

Yorum

Aşk nedir?

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1181

Okunma

Aşk nedir?

Aşk nedir?

Gerçek aşk nedir?
Ben biliyorum sanırım...
Sevdiğin insanı sevmek değil,
ona ne pahasına olursa olsun sırılsıklam aşık
olmaktır bence...
Sevgililer gününde çok lüks restoranlara gidipte,
birbirlerine pahalı hediyeler almak değilde...
Ömründen her geçen gün için onunla geçirdiğin her günü
sevgililer günü yapıp en büyük hediye olarak da
KALBİNİN ANAHTARINI ONA EMANET ETMEKTİR...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşk nedir? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk nedir? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk nedir? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
7.2.2019 21:35:16
Beğeni:
1
Okunma:
1181
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL