Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Bunlarda Şeref Yok

Yorum

Bunlarda Şeref Yok

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

611

Okunma

Bunlarda Şeref Yok

Beni bilenler bilir. Bilenler nasıl kalem tuttuğumu da bilir.

Yakuphan Kılınç’ı okuyanlar Yakuphan Kılınç’la uğraşanların olduğunu da bilir. Bu güne kadar hayatım da çok şerefsiz gördüm. Ama son iki üç yıl içinde gördüğüm şerefsiz kadar da şerefsiz görmedim. Bu son iki üç yıl içinde çok şerefsiz gördüm. Bunlar öyle böyle şerefsiz değil. Bunlar en kaliteli şerefsizlerden.

Hani Allah’ın huzurundan kovduğu şeytan varya işte bu şerefsizlerin başını o şeytan tutuyor. Allah’ın huzurundan kovduğu şeytana gelince. Öbür tarafta görevden ayrılma durumları nasıl bilmiyorum. Eğer istifa falan yazılıyorsa Allah’ın yarattığı şeytan istifasını yazıp görevden ayrılmıştır. Yada görevinden sözlü olarak ayrılmıştır. Allah’a senin bu bazı kulların zaten şeytan olmuş bana yapacak iş kalmadı demiştir.

Hal böyle olunca benim peygamberlere olan inancım da azaldı. Allah’a inancım tam. Onun varlığına dair işaretler var. Mesela bizi yarattı. Gökyüzü var. Güneş doğduruyor ay doğduruyor. Kışın yağmur dolu kar yağdırıyor. Bazı ölenler toprak altında çürümüyor. Bu çürümeyen ölülerin yattığı yerden yol geçemiyor. Giren kepçeler dozerler bu bölgelerde bozuluyor. Velhasılkelam bunların hepsi Allah’ın varlığına işarettir. Ama peygamberlere dair bir işaret yok. Peygamberlere dair şüphelerim var. Ben peygamberim diye insanları kandırmış olabilirler. Dünya da ne oyunlar dönüyor. Bunların olması olabilmesi gayet mantıklıdır.

Şu anda yazıyı nasıl sonuca bağlayacağımı düşünüyorum. Hah buldum. Benim sosyal medyada benimle uğraşanlara nasıl söküp saydığımı biliyorsunuz. Kendilerine sövdürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Şu anda benim ev dinleniyor. Nasıl dinliyorlar bilmiyorum. Ya içerden yada dışardan dinliyorlar. Bugün evin içinde türkü dinliyordum. Ben türküyü açtım birisi de konuşarak balkonuna çıktı. Daha yazacak şey çokta başka bir yazıya kalsın. Bunlarda şeref yok.

Onüç aralık ikibinonbeş

Yakuphan Kılınç

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bunlarda şeref yok Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bunlarda şeref yok yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bunlarda Şeref Yok yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL