Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Tonton Ve Karakuş

Yorum

Tonton Ve Karakuş

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

701

Okunma

Tonton Ve Karakuş

Tonton Ve Karakuş

Tonton bugün fazla bir şey yemedi. Sanırım iştahı yok. Sonrasında mama tabağını Tonton ve Karakuş’un önüne koydum. İkisi bir yemeye başladı. Karakuş Tonton’un önüne saldırdı. Tonton da Karakuş’a bir depik vurdu. Bunların hareketine hâlâ gülüyorum:):) Benim kedilerin insandan bir farkı yok. Sadece insan gibi konuşamıyorlar. Ama söylemek istediklerini hareketleriyle anlatıyorlar. Mesela ben çağırdığım zaman gelirler. Beni sesimden tanırlar. Birbirimizi iyi anlıyoruz. Kediler beni bende kedileri anlıyorum.

Yirmidört nisan ikibinonyedi

Yakuphan Kılınç

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Tonton ve karakuş Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Tonton ve karakuş yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tonton Ve Karakuş yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL