Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Üzerimden Reklam Yapıyorlar-2

Yorum

Üzerimden Reklam Yapıyorlar-2

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

649

Okunma

Üzerimden Reklam Yapıyorlar-2

Bir önceki Üzerimden Reklam Yapıyorlar isimli yazımın ikinci bölümüdür.

İşte bu çalışmadan yükselmek isteyen bazı şerefsizler de benim üzerimden reklam yapıyorlar. Bunları engellemek ne mümkün. Dünya öyle bir hal almış ki yanlış insanla doğru insanı ayırt etmek neredeyse imkansız. Dünya da öyle şerefsiz insanlar varki mesela bugün şerefsizin birisi bana reis diye hitap etti. Ben bu tür yaratıkların reiside olmam başka bir şeyi de olmam. Birde bazıları bana abi diyor. Abinin bir anlamı var. Bu anlamın hakkını veremiyorsan bana abi demeyeceksin.

Bazı şerefsizler de var dedikodu yapacak malzeme arıyor. Kafamı kaldırıyorum dedikodu yapıyor. Kafamı eğiyorum yine dedikodu yapıyor. Bunlar hep fesat insanların işi. Mesela ben bir kıza selam vereyim anında herkesin haberi oluyor. Yada kız bana selam versin sonuç aynı.

Benimle uğraşan şerefsizler hemen reklamı yapıp dedikoduya başlıyorlar. Ellerine ne geçiyor derseniz ellerine ter dökmeden çalışmadan merdiven basamaklarını hızlı tırmanmak geçiyor. Yani lafın kısası değerli insanlar bunların yolu bu.

Yirmibir haziran ikibinonbeş

Yakuphan Kılınç

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Üzerimden reklam yapıyorlar-2 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Üzerimden reklam yapıyorlar-2 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Üzerimden Reklam Yapıyorlar-2 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL