Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Nafiz Karak
Nafiz Karak

Fırtına

Yorum

Fırtına

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1092

Okunma

Fırtına

Ne çabuk geçmiş yıllar
fotoğraflara değil
Ömrümüze gömülmüşüz
Fırtınalı denizlerde bir gemi misaliyiz
Hoş geldin çocukluğum!
Beni bulduğuna sevindim...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Fırtına Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Fırtına yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fırtına yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aygün Deniz
Aygün Deniz, @aygun-deniz
16.2.2019 13:10:51
Güzeldi yine,saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL