Okuduğunuz
yazı
17.9.2018 tarihinde günün yazısı olarak seçilmiştir.
TARİHİN ANLAMI,
GEÇMİŞ ZAMANLARDAKİ İNSAN TOPLULUKLARININ SAVAŞ LARINI GÖÇLERİNİ YER VE ZAMAN GÖSTEREN BİLİME TARİİH DENİR
Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Seçki kurulunda kimler var bilmiyorum. Bildiğim bir şey varsa seçki kurulu da nihayeti insanlardan oluşmaktadır ve her yazının alıntı-çalıntı mı yoksa yazarın bizzat kendi yazısı mı olduğunu bilemez. Ancak böyle diyerek savunduğum seçki kurulunun yazıları okuduğunu da pek sanmıyorum.
Benim bir paylaşımım oldu. Paylaşımın altına açık açık '' Tamamı alıntıdır'' yazdığım halde yazı güne gelince en fazla şaşıran ben oldum.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.