Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs

YAZAMADIĞIM SEN

Yorum

YAZAMADIĞIM SEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

347

Okunma

YAZAMADIĞIM SEN

YAZAMADIĞIM SEN









İç yanmak ne demek
parçalandı sanki
sızladı yaktı
içlendi ağladı.

Neden gittin ki
neden bu kötülük
neden bu iflaslık
neden.

Ağıt yakar yüreğim
sevdim be
bir tanem
bebeğim deyişini.

Sıcaktı seslenişler
yok mu artık o gülüşler
yok mu artık o cümleler
yok mu artık sevgi pırıltıları.

Ah be yaprak sultan
yıktın gittin
sustun bittin


27/03/2018
07:40/SALI
YAZAN: ŞEBNEM ÖRS

NOT: BU ŞİİR BENİM EN YAKIN DOSTUMUN ANNESİNE YAZILMIŞTIR.
MEKANI CENNET OLSUN :((

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yazamadığım sen Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yazamadığım sen yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZAMADIĞIM SEN yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL