Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ta
tankut mutlu

OLSUN SEVENİN

Yorum

OLSUN SEVENİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

486

Okunma

OLSUN SEVENİN

OLSUN SEVENİN

İNSANIN HAYATINA HİÇ BEKLEMEDİĞİ BİR ANDA GİRMELİ AŞK SEN BİR DENİZDE DALGA OL Kİ SEVDİĞİN AĞLAMAKTAN HAYKIRDIĞINDA BÜYÜK BİR DALGA OL VE KIYIYA VUR TÜM KUMSALI KAPLA SEVDİĞİNİN GÖZYAŞLARINI AL VE UZAKLARA ÇOK UZAKLARA GÖTÜR SEVDİĞİNİN UMUDU SÖNDÜĞÜNDE YADA TÜM KAPILAR KAPANIP IŞIK OLMAZSA SEN UZAKLARDA BİR FENER OL SEVDİĞİNE KÜÇÜK BİR IŞIK OL O SANA YAKLAŞTIĞINDA KOCAMAN YAN VE ASLA SÖNME ONUN YÜREĞİNDE SÖYLE SEVDİĞİNE ŞARKILARI VE ASLA SUSMA BÖYLE BİR SEVENİ OLMALI İNSANIN HAYATINDA ONUN NEFESİ TÜKENDİĞİNDE SEN SOLUDUĞUN TÜM HAVAYI ONA VERMELİSİN HER GÖZÜNÜ AÇTIĞINDA SEN OLMALISIN YANI BAŞINDA HER ŞEY BİR RÜYAYMIŞ GİBİ GELİR ÖNCE İNSANA VE BİR GÜN BİTECEKMİŞ GİBİ OLUR İŞTE O ZAMAN BİTTİĞİ SANDIĞIN YERDE YENİDEN BAŞLAR HAYAT VE SEVGİ SAYGILAR
TANKUT MUTLU 08.04.2018 PAZAR 21.41

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Olsun sevenin Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Olsun sevenin yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OLSUN SEVENİN yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL