Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Meral Bilgiç
Meral Bilgiç

HAK EDENE

Yorum

HAK EDENE

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

907

Okunma

HAK EDENE

HAK EDENE

Bundan sonra soranı soracak kalbim
Seni merak edenle ilgileneceksin
Hak etmedikleri değeri vermeyecek
Üstüne titremeyecek üzerine düşmeyeceksin
Yeter artık sende bir cansın
candan daha yakınsın
bundan böyle uzaktan izleyeceksin
sessizce Seviyorum
ve sensiz Yaşayamam diyenleri.....

18.06.2017

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hak edene Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hak edene yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAK EDENE yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dil-ruba Emine Genç
Dil-ruba Emine Genç, @dil-rubaeminegenc
8.2.2018 23:22:20
Bana kalırsa bu konuyu daha da genişlet ve dök içindekileri..
Sonra defalarca oku, bir daha bir daha..
Güzel olacak ;)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL