Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
NedameT
NedameT
VİP ÜYE

Vatandaşlık Hakkı..! 1

Yorum

Vatandaşlık Hakkı..! 1

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

539

Okunma

Vatandaşlık Hakkı..! 1

  • [ ] Yönetilen insan topluluklarının, yöneten kişi veya kişilere öfkelenme hakları vardır,! Bu insanlık tarihi boyunca süre gelen bir haktır..
    - [ ] Eğer bir gün birileri kalkıp bu olmaz ben bunu hakaret kabul ederim derse..!
    - [ ] Bunu diyen Gaddar’dır...!

    - [ ] Kenan SAYIN...
  • Paylaş:
    (c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
    Yazıyı Değerlendirin
     
    Vatandaşlık hakkı..! 1 Yazısına Yorum Yap
    Okuduğunuz Vatandaşlık hakkı..! 1 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
    Vatandaşlık Hakkı..! 1 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

    Üyelik Girişi Yap Üye Ol
    Yorumlar
    Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
    © 2025 Copyright Edebiyat Defteri
    Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

    Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
    ÜYELİK GİRİŞİ

    ÜYELİK GİRİŞİ

    KAYIT OL