Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ressam12
ressam12

tengotik

Yorum

tengotik

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

786

Okunma

tengotik

tengotik






.



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Tengotik Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Tengotik yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tengotik yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
nâ-gehân
nâ-gehân, @n-gehn
31.12.2017 13:33:14
ne varsa söylenmesi ve susulması gereken, söylenmiş ve susulmuş sanki.
avucunda yuva yapmış; kuşlar ve kurtlar ve karıncalar...

avucundan silkeler gibiydi'

incsoft
incsoft, @incsoft
30.12.2017 22:57:29
hiç, hiçlik, hiçkimselik.
silik.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL