(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gördüğüm sadece kelimeler değil. Başlıkla birlikte başlayan ve noktalara kadar yorduğum derinlemesine bir ifade biçimi. Şair, anlatmak istediğini kendi çağrışımlarıyla anlatırken,durmak istediğinde aniden durursa(noktalarla) kimi ilgilendirir :) Gördüklerine önem veriyor, gördüklerini varsayıyor, gördüğü biçimi seviyor belki gördüğünden daha çok. Gözleri kendisi için var, aşk gibi bir şey; tekil. İzliyor. Köşeden, kenardan. Eskimişliğini daha önce de vurguladığını gördüm, eski hissediyor şair, neden bilmiyorum. Üşümeyi ben de severim, belki devam etmek zorunda olduğumu hatırlattığı için. Titremek üstümde biriken tozları çırptığı için... Söyleyecek çok mevzu var sevgili Ressam.
Aklımın erdiğince, aşk, aşık olanı ilgilendiren tekil bir mevzudur. Sadece onun biçimlendirdiği bir algıdır. Bir inanç şekli belki. Bir şeye inanmanın içinde iki kişiye yer yok. Aşkı hiç çoğul düşünmemiştim :)
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.