Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Mustafa Topaloğlu
Mustafa Topaloğlu

MERSİN MARATONU

Yorum

MERSİN MARATONU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

729

Okunma

MERSİN MARATONU

MERSİN MARATONU

MERSİN MARATONU
.
Bilindiği üzere Mersin Maratonu 3 Aralık’ta koşulacak. Bu yıl 3. Kez düzenlenen Mersin Maratonu uluslararası düzeyde. Üç kategoriden oluşuyor: 42 km Maraton, 15 km. Koşusu, 5 km. Halk Koşusu.
.
Ben geçtiğimiz yıllarda 5 km. Halk Koşusu’nda yarıştım. Evelallah koşuyu yüz akıyla tamamladım. İşte madalyonum (Fotoğrafın üstünde). Bende yalan da yok, hilaf da...
3 Aralık’ta da aynı kategoride koşacağım. Yine varış çizgisine coşkuyla ulaşacağım. Bu hususta da hiç endişem yok.
.
Mersin Valiliği ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Mersin Maratonu’nun sloganı: “Mersin’e koş, Mersin’de koş…”
Barış, dostluk ve kardeşlik için…
.
Gelin dostlar Mersin’e.
3 Aralık’ta koşalım hep birlikte. El ele, kol kola, gönül gönüle… Günlük yaşamın sıkıntılarından birazcık kurtulmak için güzel bir fırsat Mersin Maratonu.
Artık gelenekselleşti Mersin Maratonu. Ne iyi oldu. Bu etkinliğe hayat veren herkese candan teşekkürler.
.
Yürümeyi, koşmayı, özetle hayatı seven tüm canları Mersin Maratonu’na davet ediyorum. Hele hele Mersin’de yaşayan dostlar. Sizler Mersin Maratonu’na duyarsız kalmamalısınız, kalamazsınız.
.
Hadi bakalım Mersin Maratonu’na!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Mersin maratonu Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Mersin maratonu yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MERSİN MARATONU yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL