Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ab
Abdullah TEKİN

''OKUYUN'' LÜTFEN

Yorum

''OKUYUN'' LÜTFEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

568

Okunma

''OKUYUN'' LÜTFEN


keşke ’’cumhurbaşkanlığı’’ ve ’’başbakanlık’’ diye bi bölüm açılsa üniversitelerde. 15 kişi kontenjanı olsa. adil, üst düzey bilgi gerektiren ve liyakata dayalı bide sınavı olsa. 5 yılda bitirilse bölüm ve her kademe ülkenin gözü önünde gerçekleşse biri bizi gözetliyor misali. e bu milletin hakkıdır kimi seçecekse onu iyi gözlemleyip hata yapmamak. 5 yıl sonunda genel puanı alan adaylarımız halkın huzuruna çıksalar.. oy verseler en başarılı olan adayına. bi adayı seçseler hani en hakeden mertebesinden.. sonra, yine bi sonraki dönem için seçmeler yapılsa. daha önce kazanmış ve 5 yıllık eğitimi tamamlamış olanlar bile yeniden girip eğitimi yeniden almak zorunda olsalar.
böylesi bi sistem daha mı iyi olurdu dersiniz canlar.?
haa bide unutmayayım.. bu sistemde torpil ve cemaat etkisi sıfır olsaydı.. şimdi tamam oldu işte...
unuttuklarım varsa nasılsa khk ile tamamlanır..
yada bi şekilde yolunu buluverirler işin ağa babaları.
ben ne kadar didinsem de boş konuma gelecem nasılsa..
dönüp dolaşıp ’’ağababa’’ çarklarında ezileceğim..
en baştaki yazıyı ben yazmadım, siz de okumadınız farzedin..
öyleyseeee.....
PADİŞAHIM ÇOK YAŞA... şak şak ve şak...
Abdullah TEKİN

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
''okuyun'' lütfen Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ''okuyun'' lütfen yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
''OKUYUN'' LÜTFEN yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
22.11.2017 01:13:14
Beğeni:
0
Okunma:
568
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL