Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
fransız
fransız

vir'gül

Yorum

vir'gül

2

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

587

Okunma

vir'gül






ellerimde birikiyorsun
şifa şifa
..
nokta nokta


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Vir'gül Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Vir'gül yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
vir'gül yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nef'
Nef', @nef-
17.9.2017 09:45:50
.

Nef'' tarafından 9/21/2017 5:02:45 PM zamanında düzenlenmiştir.
-Tesbih-
-Tesbih-, @eternal2
16.9.2017 22:32:59
Şifa olsun inşallah
Beklenen yüreğe

Sahiden duygulara
Ki,
Yalnızlık anlam kazansın.

Saygılar,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL