Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Samim İĞDE
Samim İĞDE

✓ KANT İÇİN ŞEREFSİZLER.!✓

Yorum

✓ KANT İÇİN ŞEREFSİZLER.!✓

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1513

Okunma

✓ KANT İÇİN ŞEREFSİZLER.!✓

✓ KANT İÇİN ŞEREFSİZLER.!✓

✓ KANT İÇİN ŞEREFSİZLER.! ✓


Dünü çoktan boş vermiş ve gerçekte dünyanın bütün gerçeklerinden bihaber olan insanların, şimdinin hemen öncesi olan o demin kelimesi ile kurulu ismimle konuştukları meşgul ediyor zihnimi..

Demin anlattık.
Demin konuştuk.
Demin ismin geçti.
Demin, demin, demin...

Solumun ne denli ve ne zaman demlendiğinden; ve o deme sebep olan yaşadıklarımın, tüy kadar ağırlığa dahi kani olmayanların dilinde, demin başlığı ile samimiyetsizce ismim geçiyor.!

Demin yine bir çiğlik ve demin yine bir sokak dedikodusundan öte gitmez konuşulanlara boca edildi pırıl pırıl ismim.!

Demini, dünü gibi dünden yoksaymış olan ve üstü pişmiş görünürken içi çiğ kalmış ham yüreklerin, fahişe pazarlığı ile dövülüyor ismim.!

Demin aklımdan geçtin.
Demin aradım ama ulaşamadım.
Demin sanki şuradaydın.
Demin gibi olmasın...

Deminden sonraki demimden habersiz, ismimle uluorta dem vuran kahpe diller; sustum ve duru bir kant oldum bilesiniz. Artık; ismimle demlenerek, ismimle mayhoş olmanıza izin vermiyorum şerefsizler.!

Deminden beri sizden bahsediyorum. Ve zehir zıkkım demiyorum, kant için ulan şerefsizler. Kant için.!


Ramak Kaldı / (Samim İĞDE)

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
✓ kant için şerefsizler.!✓ Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ✓ kant için şerefsizler.!✓ yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
✓ KANT İÇİN ŞEREFSİZLER.!✓ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KAFKASİ
KAFKASİ, @avar
16.9.2017 11:57:07
Harikasın kardeşim. "Dem/in" muhabbetine mezelik yapılacak o kadar isim varki.
Kalemine sağlık güldüren güldürürken düşündüren bir yazı olmuş..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL