Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
fransız
fransız

karbon testi

Yorum

karbon testi

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

680

Okunma

karbon testi






mevcudiyetini
mağduriyetten alan bir varlık
eksiltir hep
kendisiyle beraber olanı..

zamanın geçmiş olması
tekerrüre mani değildir.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Karbon testi Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Karbon testi yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
karbon testi yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İpekyildiz
İpekyildiz, @ipekyildiz
13.8.2017 09:08:55
Iyy... Karbon diye bir üye vardı o geldi aklıma :))) fransız bir bilsen nadıl gıcıktı nasıl gıcıktı :)))

Hayat tekerrürden ibaret midir? Sanmam, akıllı insan akıllanan için değil.

Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL