Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ahker
ahker

ŞİİR ENFLASYONU ÜSTÜNE

Yorum

ŞİİR ENFLASYONU ÜSTÜNE

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

583

Okunma

ŞİİR ENFLASYONU ÜSTÜNE

---

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Şiir enflasyonu üstüne Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir enflasyonu üstüne yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİR ENFLASYONU ÜSTÜNE yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hotamisli
hotamisli, @hotamisli
14.7.2017 16:39:49
Hocam,

duyarliliginizi anlamaya calistim ama beceremedim cunku:
"Şiir kirliliği, şiirden zehirlenme deyip geçmeyelim. Alkol zehirlenmesinden, bayat balık zehirlenmesinden daha tehlikeli bence"
demissiniz.
Bence abartmissiniz, sahi siz hic alkolden veya bayat baliktan zehirlendiniz mi?
"Bir deneyin, hangisi daha tehlikeliymis?" demeyim daha iyi....

selamlar,

abdullah
MustafaCeylan
MustafaCeylan, @mustafaceylan
14.7.2017 16:10:11
Harikalar harikası bir paylaşımdı. Alkışlıyorum... Teşekkürler...
Maria Puder
Maria Puder, @mariapuder1
14.7.2017 15:09:42


Tanı üzerine.


Herkesin başına gelmez, her zaman olmaz dediğimiz şey işte. Bir bakmışsınız edebiyat tarihini bilmeyen,bir bakmışsınız ki hayatında hiç şair okumayan, bir bakmışsınız ki şiir yazarı bir yığın kelimelerle, kamyon dolusu yükle önünüzde. Aslında bugün uykumuzu kaçıran şeyler ekonomi ve darbe gerçeği iken,binlerce temelsiz şiir yazarın,geçmişe bir övgü,geleceğe bir sövgü türünden şiirlerle paklanıyor.


Tuhaf mı ? Hayır,tanı ve enflasyon diyelim.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL