Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Yasir Sıtkı
Yasir Sıtkı

bulantı hayatım

Yorum

bulantı hayatım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

679

Okunma

bulantı hayatım

31 mayıs 2017 çarşamba 14.00

ben.ben .koridor grubunun senin o gözlerin varya yı dinliyorum vidyo 2007 de yükleniş. alta yorumlarda biri 2024 te dinlerken bir daha yorum yazacağım yazmış. 2024 2024 o zaman ben nerde olacağım belki de dünyada bile olmayacağım dünyada olsam bile pek çok şey değişecektir eminim. belki yakınlarımdan kimisi yanımda olmaycak.şimdi varlar ama o zaman olmayacakalar.ahh. ders çalışamıyorm daha ziyade mat kendimi çok kötü hüssediyorum bilemezsiniz. o kadar kötü ki zaman az ben çalışamıyorum çok köyüyüm ağlıyacak gibiyim şu an.offf.bu cuma son karnemi alıcam devamsızlığım 12 gün sıkıntı olur mu bilemem bu yüzden kaygılıyım. bu cumartesi dayımlar dedemler gelicek iftara. ramazan da orucum havada anlarsın sen. ayhan amcanın kızı şeyma sıkıntılı günler geçiriyor. sanırım kocası kafadan rahatsız pöh olunca tabi. çocuğuyla baba evinde. bu yıl balıkesire tatile gidecekmişiz. seviniyorum ama o kadar da deil. bundan önceki gidişim o kadar da güzel değildi. abim islam medeniyeti tarihinden büte kalmış. ben deli divaneyim kendimi kötü hissediyorum. büyük bir gelecek kaygım var. nereyi kazanıcam ne yapıcam bu beni çok sıkıntıya sokuyor aynı yada benzer lafları sıralıyor olabilirim peşpeşe ama içim yanıyor.yaz başlasın ve ben kitap okyayım istiyorum.tabletden kitap okumak çok iyi olur çok.yoruldum mat bok gibi geçicek ggibi görünüyor çalışamıyorumdan ben böyle şeyin.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. .

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bulantı hayatım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bulantı hayatım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bulantı hayatım yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL