Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
NURAY42
NURAY42

Allah için yap

Yorum

Allah için yap

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

684

Okunma

Allah için yap

Bir ’’DUA’’ gönderirsin
Haberi olmaz Ama Allah bilir.
Bir ’’SEVGİ’’ Sunarsın
Umursamaz Ama Allah bilir...
Bir yardım edersin anlamaz
Ama Allah bilir.
..’’DOST’’ dersin ...
Yüreğini verirsin sırrını tutmaz
Ama Allah bilir...
Büyükler boşuna dememişler.
’’Ne yaparsan yap Allah için yap
Gerisi laf-ü güzaff

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Allah için yap Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Allah için yap yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Allah için yap yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Uyumsuz_PenGuen
Uyumsuz_PenGuen, @uyumsuz-penguen
3.5.2017 08:41:52
hep dua edelim 7/24.
LutfiyeCanacik2050
LutfiyeCanacik2050, @lutfiyecanacik2050
3.5.2017 04:35:55
Vehhabiye nasihattı, saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL