Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Rüzgâr
Rüzgâr

Çorba

Yorum

Çorba

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1306

Okunma

Çorba

Ortada bir tas
etrafinda dedikodu kumkuması

(kaşıklar hurraa )

ortada sürahi
yanında kırık partneri

( su taştı taşacak dışına )

Ortada bir söz
dibinde inanmış civcivler


(yemler bayat, acep n’ola )


Ortada bir masa
masa boş, ama bomboş


( yemekler eski damak tadında )


Ortada bir durum yok. Ortada oyuncu yok. Orta hakem yine yanılmakta.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Çorba Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Çorba yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çorba yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Den(iz)
Den(iz), @den-iz
16.4.2017 23:18:03
Hakeme hakem olma hakkını verene bakacaksın

Sevgilerimle..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL