Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Gökgün  Atlı
Gökgün Atlı

Q

Yorum

Q

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

720

Okunma

Q

Q

Însan bir iki üç dört ve bir yarısı bir ve diğeri yarıya benzer eşik başında insan altı.
Altı insan ikisi yarım. Denk uçtu alkol sigara dumanından dudaklardan la-ma düştü yalan ile
O farklı, çevir o devrik, ikisiz. Kendini haklı süpüren adamların dökülen süpürge çöpleri kendi damarlarının içinde çöküntü oluşturdu.

Sus insan yarım altı -nda dört, sus saygı kirli, alıngan kirislerde. Hı hı yalanlayarak yalayan yangın ! Dondurma, leblebi, şekerler. Enterasan bir farklılık, enteresan bir çöp temizleme işlevi. Yangın üç güne bir. Yaygınlık, baygın köpeklere havladı.

Evet ! Saçlarım beyaz
Evet ! Sakallarım kızıl
Hey, trafik polisi tükenmez çivi kalemleri kolyesiz...

Dondurma, leblebi, şekerler, siktir !

Dığının dığısı, böh.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Q Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Q yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Q yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gül ESEN
Gül ESEN, @gulesensancar
2.2.2017 19:01:22
Q ay kü :) ... Biri alsın bu başımdan belayı der gibi..selam ve muhabbetle
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
1.2.2017 23:36:36
Beğeni:
0
Okunma:
720
Yorum:
1
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL