Her zaman ayakta yıkılmadan durmak mı? İçindeki savaşı görmezlikten gelmek mi? Dost bildiğinin arkandan yaptıklarını bilmek mi? Oysa hiç birimiz ağlamak için gelmedik ki şu dünyaya....
H.Öztürk
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Zorluk derecesi de önemli tabi ki..Ancak epey zaman önce,sanki bu soruya cevap gibi de olacak..Bir kitap yazmıştım adı da "Doğarken Ağladık Bari Yaşarken Gülelim" idi. Dilerim ağlamalar sadece doğarken olsun herkese/ hepimize.Tıpkı aşağıya alıntıladığım "Eski Bir Tapınak Yazıtı" adlı belgedeki gibi. Hatırlarmısın doğduğun zamanları; sen ağlarken herkes sevinç içinde gülümsüyordu. Öyle bir ömür geçir ki, herkes ağlasın öldüğünde, sen mutlulukla gülümse.
Her zaman ayakta yıkılmadan durmak mı? İçindeki savaşı görmezlikten gelmek mi? Dost bildiğinin arkandan yaptıklarını bilmek mi? Oysa hiç birimiz ağlamak için gelmedik ki şu dünyaya.... Hamide Öztürk
Hangimiz yıkılmadık.? Hangimiz yeniden ayağa kalkmadık.? Hangimiz yeniden küllerimizden doğmadık.? Savrulduk,elendik,belendik çamurlara.! Gülmek ne kadar güzelse... Ağlamak,bazen keyif verir aşkla dolu, Örselenmiş yaralı gönüllere..! Kul Seyyah
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.