Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ALİ RIZA  SOYASLAN
ALİ RIZA SOYASLAN

İLLUMİNATİNİN DANSÖZÜ ‘GEORGE SOROS’ KİMDİR?

Yorum

İLLUMİNATİNİN DANSÖZÜ ‘GEORGE SOROS’ KİMDİR?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

410

Okunma

İLLUMİNATİNİN DANSÖZÜ ‘GEORGE SOROS’ KİMDİR?

İLLUMİNATİNİN DANSÖZÜ ‘GEORGE SOROS’ KİMDİR?
Dünyayı yöneten 5 kişiden, deşifre olmuş tek kişi.
"Türkiye’nin en iyi ihraç malı askeridir."
cümlesiyle beynimden kazınmayan şahsiyet.(1)


George Soros, Macar ve Yahudi asıllı ABD’li finans Spekülatörü ve liberal girişimci. Yugoslavya, Ukrayna gibi doğu Avrupa ülkelerine yaptığı yardımın tutarı, bu ülkelere Birleşmiş Milletler tarafından yapılan yardım miktarını aşmıştır. 86 yaşında olan Soros’un Net serveti; 24,9 milyar USD (2017) Forbes. Kurduğu Şirketler; Açık Toplum Enstitüsü, MoveOn.org gibi.(2)

Yazar Banu Avar’ın youtube’deki videolarına baktığımızda Türk ve İslam ülkelerindeki iç karışıklıkların hemen hemen hepsinin arkasında George Soros’un finansal desteği var. Siyonizm hangi ülkeyi sömürecek ise piyon olarak kan emme görevi George Soros’a verilmiştir. George Soros Türk ve İslam ülkelerindeki Eş cinsel hakları, Demokrasi çığırtkanları, muhalefet yapan her proje ve faaliyetleri finansal olarak destekliyor.
Neredeyse son çeyrek asırdır dünya politikalarına yön veren ünlü vurguncunun Türkiye’deki en somut işi ise Yudum Yağları. Soros, yağ işinden ülkemizde de büyük paralar kazandı. Dünyada yaklaşık 200 tane fonu olduğu iddia edilen Soros’un her bir fonunun bir başka ülkenin iliğini sömürdüğü iddia ediliyor. Vatan Gazetesi, Soros’un yaptığı 1,5 milyon dolarlık hayırseverliği öne çıkarırken, ‘Bu adam acaba Türkiye’den ne ister?’ diye hiç sormadı mı? Tıpkı George Bush gibi ama ondan biraz farklı bir yöntemle, imaj çalışması gibi faaliyetlerle dünyanın pek çok ülkesine demokrasi pazarlayan Soros, bunun karşılığında acaba bizden ne istemektedir?(3)
George Soros, 1992 yılında gerçekleşen ve Kara Çarşamba olarak bilinen ekonomik kriz sırasında bir günde 1 milyar dolar kazanmıştır. Bu kazanç Soros’a “İngiliz Bankalarını Soyan Adam” unvanını kazandırmıştır. Soros Fund Management şirketinin de sahibi olan Soros, 1970 yılında Quantum Vakfı’nın kuruluna Jim Rogers ile birlikte ortak olarak vakfın servetinin artmasını sağlamıştır. (4)
Netice olarak dünyada dökülen mazlum kanlarının finansal tetikçisi, Ülkeleri iç karışıklığına sürükleyen ve İslam düşmanı olan Rothshild ailesinin ekonomi baronundan bahsediyoruz. Kendini gizlemeyen ve alçakça hamlelerini açıktan oynamayı seven bu hain illuminati, Siyonizm hizmetçisi- dansözü George Soros’un vefat ettiği gün şurası aşikâr ki; dünya bir pislikten kurtulacaktır.

KAYNAK
(1) www.uludagsozluk.com/k/george-soros/ - sodra 1.80 18 - 02.04.2008 16:04
(2) Vikipedi
(3) gercektarihvekultur.blogspot.com.tr/2012/02/kim-bu-george-soros-hangi-karanlk.html
(4) borsanasiloynanir.co/borsa-zenginleri/


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İlluminatinin dansözü ‘george soros’ kimdir? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İlluminatinin dansözü ‘george soros’ kimdir? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İLLUMİNATİNİN DANSÖZÜ ‘GEORGE SOROS’ KİMDİR? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL