Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
lcanacik2017
lcanacik2017

Senle dolu heryer...

Yorum

Senle dolu heryer...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

468

Okunma

Senle dolu heryer...

En çok sevdiğin
Ansızın uçsa
Antalya semalarına
Seni bırakmam yalnız başına
Bak yanındayım
Koş sarıl bana

Biliyorum
O’ nu görmek isterdin karşında
O’ nun yokluğunda
Unutma
Ben varım yanında

Devrim yaptırdın bana
Heyecanla gösterdin heryeri
Oturttun piyanonun başına
Tutuşturuverdin notaları
Atmamışsın hala
Hadi çal dedin bana

Duvardaki yağlı boya tablo
Duruyor hala
Çiçeklerle bezenmiş heryer
Her çerçeve senle dolu
Her yer sen kokulu
Bugünü
Güzel hatırla diye
Koşarak
Geldim sana


20 Ocak 2017













Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Senle dolu heryer... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Senle dolu heryer... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Senle dolu heryer... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL