Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
Serseri_Ruhlu_Şair
Serseri_Ruhlu_Şair

HAYATA DAİR SENSİZLİĞİM VAR

Yorum

HAYATA DAİR SENSİZLİĞİM VAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

990

Okunma

HAYATA DAİR SENSİZLİĞİM VAR



Sen benden gitmeden önce, hayatın ağırlığının hiç farkında değildim. Ne zaman ki sen benden gittin, o zaman hayatın ağırlığını üzerime hissetmeye başladım. Ve sorularla karşı karşıya kaldım. Acaba ekmek bulur muyum? Acaba bir yudum su veren olur mu? gibi sorularla. Açlıktan kimse ölmezdi belki, kim olsa, hangi kapıya gitsem bir lokma ekmek veren olurdu. olurdu da peki senin hasretini hangi kapı dindirirdi? Hangi kapı senin sevgini bana verirdi?

Senin varlığında kolay ve güzel görünen hayat, senin yokluğunda zorlaşmaya başladı. Ya sen hayatı kolaylaştırıyordun, veya kolay gösteriyordun bana ya da ben seninle güçlü, sensiz güçsüz oluyordum.

Şuan yoksun ve hayat çok zor ve kimsemde yok. Halbuki çok kalabalıktım. Meğer herkes senmişsin. Hani diyorum sen gelsen, ben yalnızlıktan kurtulup kalabalıklaşsam, sen gelsen hayatım kolaylaşsa. Hani diyorum ki bir gelsen, özledim seni

Yusuf BİTİM

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hayata dair sensizliğim var Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hayata dair sensizliğim var yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYATA DAİR SENSİZLİĞİM VAR yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL