Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
BaharKaya
BaharKaya

Kalbi hüsranla kaplı Kızın hikayesi..

Yorum

Kalbi hüsranla kaplı Kızın hikayesi..

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

738

Okunma

Kalbi hüsranla kaplı Kızın hikayesi..

Az önce bulunan yerden çok uzaktaydı şimdi
Hırs ve kin damarlarını alabildiğince kaplıyordu..
Kan...süzülen damlalar..
Her damlası ruhunuda alıp götürüyordu şimdi

İnsan kendi çığlığını parçalamak istermi?
Duymamak için,
Kulaklarından söküp atmak için,
O istiyordu..


Yüzüne bakıp boynu eğik kız çocuğunun
"Yazık
çok yazık."
Diye sözler dökülünce kirli dudaklardan
Evrenin sonsuzluğunda yokolup gitmek istemişti o an..
Rüzgarın uğultusu ve yavaş yavaş evlerine çekilen insanlar..

Evet tamda şimdi ;
Issızlığa bürünen parkın tam ortasında
Haykırsa,
ağlasa hıçkırıkları karışsa rüzgara,
Acısı birazcıkta olsa dinermiydi acaba?..


B.K

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kalbi hüsranla kaplı kızın hikayesi.. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbi hüsranla kaplı kızın hikayesi.. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalbi hüsranla kaplı Kızın hikayesi.. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ccelayir
ccelayir, @ccelayir
24.12.2016 20:31:17
Devamını bekleriz.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL