Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hatice Müge
Hatice Müge

Gülizar ile Adem 3. bölüm

Yorum

Gülizar ile Adem 3. bölüm

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

767

Okunma

Gülizar ile Adem 3. bölüm

Gülizar ile Adem 3. bölüm

Annesinin bahçe kapısını kilitlemesine şaşıran küçük Pelin acele ile çantasını kenarı atarak cebinden anahtarı çıkartıp bahçe kapısını açtı.Gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşıran ve korkudan ağlayan Pelin’in yan apartmandaki sofra bezi silkeleyen komşu kadın gördü ve koşarak ambulansı aradılar.Yerde kanlar içerisinde hareketsiz yatan Gülizar’a Adem sırtından yaklaşaraka ense köküne 3 kere keseri geçirmişti. Pelin, komşu ve ambulansın oldukça hızlı hareket etmeleri 2 hafta komada kalacak Gülizar’ ın hayatını kurtarmıştı.
Uzun zamandır boşanma davası için gün bekleyen Gülizar bu kez de hastanede yattığı için mahkemeye gidememişti.
Adem mahkemeye gitmiş ve Gülizar’ı davaya gelmemek ile suçlamıştı. Çok işi olduğunu devamlı buraya gelip gidemeyeceğini söyledi.Mahkemeye giderken çocuklarıda sıkı sıkı tembiledi.
-Eğer bunu annenize benim yaptığımı söylerseniz sizde onun yanında yatarsınız.diyerek çocukların gözlerini korkutmuştu.

2 haftalık bir koma perşodundan sonra annesinin ısrarı ile baba evine döndü.Adem her Allahın günü rahatsız ediyordu ama bu uzun vadede bir çaba vermeyecekti.
Aradan aylar geçti ve sonunda Gülizar ve Adem 16 yıllık bir evliliği bitirdiler.
Adem Gaziantep’e döndü.Gülizar ise boşandıktan 2 yıl sonra başka birini bularak yeniden evlendi.O ve çocukları artı yeni eşinden olan küçük erkek çocuğu pılı pırtı toplayarak. Hep birlikte başka bir ülkeye taşınmaya karar verdiler.
Çocuklar küçük olduğu için Adem’in izni alınmadan bişey yapılamazdı.Ancak Adem’e ulaşılamıyordu ve kendiside ar ayıp çocuklarını sormuyordu.Bunu avukat aracılığı ile hakime ileten Gülizar’a onay fazla gecikmedi.
Hakim çocuklarıda alıp velayeti tamamen Gülizar’a verdi, ve bundan sonra Gülizar yeni eşi,yeni doğmuş 10 aylık bebeği ve Adem’den olan 3 çocuğunuda alıp memleketi terketti.


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Gülizar ile adem 3. bölüm Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Gülizar ile adem 3. bölüm yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gülizar ile Adem 3. bölüm yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL