Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Yasir Sıtkı
Yasir Sıtkı

derbederlikimsicilikler

Yorum

derbederlikimsicilikler

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

328

Okunma

derbederlikimsicilikler

19 ekim 2016 saat 21.21 gün çarşamba
ygs hızla yaklaşmakta cok yorucu stresli günler geçiriyorum dershanede ki çocuklar Bişar dural serhat muhammed Terzi vs. ders çalıimasına çalışıyorum ama ne kadar etkili oluyo meçhul gelecekteki ben şuan hukuk okuyormuyum istanbuldamıyım bilmiyorum ordan bütün iç gücünle haykır hissederek hangi şehir fakülte ve mutlumuyum.yarın ilk üç ders mat sanki çok anlıyorum türevi hoca iyi anlatamıyo o da kafayı sıyırmış belli zaten.adı gürhan.sınıfa 3 4 yenii çocuk geldi uyum sağladılar ben yine aynı. arasıra alikerem haille felan konuşuyorumda biraz kafam dağılıyo sanki okuldaki birçok hoca benim bu buhranlı durumumun farkında doğrusu pek önemsemiyorum mezun olmama az kaldı sayılı günler. artık evrime su götürmez bir şekilde inanıyorum diyebilirim ama bu Allaha olan inancımda bir değişiklik oluşturmadı onun varlığına ve kuşatıcılığına inanıyorum Allahım yardım et ancak sana sığınırım ve senden yardım dilerim.bugün sınıfa asia girdi başımı çevirip bakamadım bile nedeni karışık ve çok fazla.abim bir süredir hafızlığa devam ediyo belki 1 ay babaannemde vefaat edeli oluyo 1 aya yakın.talka ya yurt çıkmış tekirdağda apo bey gm 5 plus satın almış .dershanedeki hocamız coğrafyacı leyle hoca.babam belki 2 haftadır çalışmıyo bu evi kımen huzursuz ediyo. az önce poliom video izledim şenol hoca.yarın misafir gelecek annem pasta yapıyor bir yandan telefondan no 309 u izliyo olanlar budut TEK ve bir olan Allaha hamd olsun .
21.40

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Derbederlikimsicilikler Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Derbederlikimsicilikler yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
derbederlikimsicilikler yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL