(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
keşke araya şu kadının hikayesini sokmasaymışsın. ha kötü müdeğil elbette ama ayrı bir başlık altında daha güzel olurdu.
şu memişli kısımda ki yorumlaman harika ve gerçek.
suriyelilere gelirsek bi gün öğlen vakti bizim yerli dilencilerin toplaşıp suriyeli bir kadınla çocuğunu döve döve uzaklaştırdıklarını görmüştüm.
aslında bu bir tür meslek emeksiz kazanç tabiki bizim çok iyi kalpli halkımız ahırdan bozma evleri suriyelilere ne paralara kiralıyorlar biliyoruz. buda mecbur bir şekilde insanları para kazanma yoluna itiyor. dinlenme harici sex işçiliği çocukları kuma olarak satmak da dâhil. kirli insanımıza insan eti yemek için fırsat bu.
acısı aslında bir 15 -20 yıla çıkacak bunların sokakta dinlenirken itilen kakılan dövülen çocuğun ne aidiyeti olur bu ülkeye yaşarsak götürüz.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.