Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kadiryeter
kadiryeter

Boks Çelişkisi

Yorum

Boks Çelişkisi

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

631

Okunma

Boks Çelişkisi

Boks Çelişkisi


Yukarıdaki fotoğrafı bugün çektim...

Düşündüm... arabanın ön camı içindeki sunî deriyi korumak için tedbir alan düşünce,
insan yüzü ve bedenindeki deriyi düşünmeden bu sporu nasıl yapabiliyor!?...

Çelişkinin ender fotoğraflarından biri olduğunu düşünmekte sizce haksız mıyım?

İnsanın ürettiği deriyi koru, Allah’ın yarattığı deriye ne yaparsan yap!...

Yolda yürürken, bu gibi işler niye gelip beni bulur ki!?

Ömrümce böyle bir örneğe daha önce rastlamadım.


Sağlıkla kalınız... yüzünüz, tebessümle, daha çok güzelleşsin.


kadiryeter Kadir Yeter. 10.8.2016 Çarşamba. TRABZON.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Boks çelişkisi Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Boks çelişkisi yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Boks Çelişkisi yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kadiryeter
kadiryeter, @kadiryeter
10.8.2016 20:26:59


"Mal, canın yongası" arabanın torpidosu güneşten zarar görmesin diye gölgelik *oks eldivenleri ve şortu.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL