Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Badı Saba
Badı Saba

Yoruldum

Yorum

Yoruldum

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

406

Okunma

Yoruldum

Seni sevmekten vazgeçmedim yoruldum biraz anla
Sessizliğine karşılık çığlarımdan vazgeçmedim hala
Yoruldum biraz seni imkansız severken
ama Yorgunkende güzel seni sevmek

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yoruldum Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yoruldum yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yoruldum yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mevlüt GÖZDE
Mevlüt GÖZDE, @mevlutgozde
10.8.2016 00:42:37
Vazgeçmiyorsa yürek, seviyor demektir.

Hayırlı olsun yazınız ve şiiriniz bir kez daha. Edebiyat dünyasına hoş geldiniz.


Tebrikler, başarılar...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
9.8.2016 12:39:32
Beğeni:
0
Okunma:
406
Yorum:
1
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL