Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Huri Er
Huri Er

BİR ROMAN YAZ DEDİLER

Yorum

BİR ROMAN YAZ DEDİLER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

521

Okunma

BİR ROMAN YAZ DEDİLER

"Ne yazayım?"dedim."Nasıl yazayım?".Bir aşk romanı mı yazayım en klasiğinden.Belki kalbi kırık bir kızı anlatan

üzüntülü bir roman.Yada hastalıklarla dolu bir dram sahnesinden mi esinleneyim?Hayatı mahvolmuş bir insanın

karmaşık hayatından alıntı yaparak belki.Hep üzüntü,keder,ihanet,mutsuzluk sonu belli olan bir sürü roman.Ama

her zaman vardır;sevilmeyen bir adam,kalbi kırık bir kadın,mutsuz çocuklar,kötü kalpli bir sürü insan, arkadan iş

çeviren iyi gün dostları."Hayır!"dedim.Ben böyle bir roman yazmam.Yazmak istemiyorum.Benim romanımda güzel

bahçeler,mis gibi çiçekler,yüzlerde açan gülücükler var.Her zaman mutlu kalpler,kapı gibi dostlar sevgi ve umut

var.Ne güzel bir manzara.İşte ben böyle bir roman yazacağım.Çünkü bizim gözyaşlarına değil,gülücüklere

ihtiyacımız var.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bir roman yaz dediler Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bir roman yaz dediler yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ROMAN YAZ DEDİLER yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL