Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
A.yet
A.yet

Bisiklet

Yorum

Bisiklet

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

525

Okunma

Bisiklet

Dünya’nın en zor şeyi olmalı, ellerinle koymuş gibi umutla beklemek bir insanı. Biz farkında olmadan öğrendik aslında, arkamızda bıraktıklarımızın hep orada kalmayacağını. Çok küçükken öğrettiler... Tam olarak benim gözümdendir hayat, bisiklet sürmeyi öğrenmek gibidir. Hiçbir ekstra çaban gerekmez dört tekerlekliyken bisiklet, vakit geldiğinde sana ve çabana kalır herşey. Bir o kadar heyecanlı bir o kadar da korkaksındır, unutmamak gereken bişey vardır tam o an. Arkanızda elbet biri beklemekte ve bir elini sizi rahatlatırcasına peşi ardınıza koymaktadır. O ellerin verdiği güvenle sürmeye başlarsınız yavaş yavaş başardığınızın gülümsemesi yerleşir küçük yüzünüze. Yeterince hızlanmış ve bunu onaylamasını istercesine o ellere bakmak ister arkanızı dönersiniz. Kimse yoktur arkanızda , artık yalnızsınızdır. Peki ne zamandır yalnızız? Yoksa en başından beri mi... Bütün güzel duygular yerini korkuya bırakırken kaybolan güvenimizle yerle bir olursunuz.. Fakat iki damla yaş akarken gözlerinizden gelir aklınıza, artık öğrenmişsinizdir. Artık arkada bıraktıgınızın önemi kalmamış, yalnız ya da değil bir şey daha başlayıp bitmiştir.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bisiklet Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bisiklet yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bisiklet yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
25.7.2016 01:59:47
Beğeni:
1
Okunma:
525
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL