Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
hilal125498
hilal125498

Yazmamak Olmuyor

Yorum

Yazmamak Olmuyor

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

807

Okunma

Yazmamak Olmuyor

Tarihlerden 02.04.2016 Cumartesi günü

Annem bana dedi ki:
Kızım bir gün Edebiyatçı ve Ressam olacak...
Bunu 2. kez söylemişti
Ben boşuna mı diyorum "Benim Edebiyat’ım iyi kafam basıyor. Sözelciyim. Edebiyat sözellerimin arasında en sevdiğim derslerden bir tanesi. Ne zaman Edebiyat dersi olursa olsun ben ders işlenmesi için sessiz sessiz beklerim. Dün sınav olduk, sınav kağıdımı elime aldığım zaman öyle güzel sorular çıktı ki karşıma... Hiç şaşırmadım. Parnasizm, Cenap Şahabettin’in bir şiiri ve Ahmet Haşim’i sormuş. Aklımdan ne kadar bilgi varsa hepsini kağıdıma bir güzel geçirdim. Sınavdan önce sınıftakileri çalıştırdım. Yeter ki düşük not almasınlar diye. İlla kendime mi çalışacağım canım. Perşembe akşamı yorgun ve uykulu olduğum halde 1-2 sayfa çalıştım.

Acaba Resim bölümünü mü okusam Edebiyat öğretmenliğini mi okusam. Kafam çok karışık.

Tablomu bitirdiğim an satırlar yazasım geliyor. Annem diyor ki "Yazmak zorunda değilsin"
Ama içimden yazmak geliyor. Bir gün yazamazsam kendimi tembel hissederim. Yazmamak olmuyor. Olmazsa olmazım işte. Annesinin kızı işte. 😃

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yazmamak olmuyor Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yazmamak olmuyor yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yazmamak Olmuyor yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL