Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Resul irenci
Resul irenci

Aşk dediğin

Yorum

Aşk dediğin

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

689

Okunma

Aşk dediğin

Aşk dediğin

Aşk bir çeşit yoksulluktur.
Mantığını kaybeder bedenin
kim ne derse gülümsersin.
Hiç fark etmeden onca şeyden vazgeçersin.


Kazanma ihtimalinin az olduğu bir kumar oyunudur aşk
Elindeki karta bakmadan rest çekmektir yaşama. 
Uğrunda bir ömür harcadığın özgürlüğünü hibe etmektir aşk dediğin.
Başkasına ait Kuçucuk bir kalbin içinde sığmayan çalışmaktır aşk

Muhteşem şiirler yazdığına inanarak, tüm sevdiklerini esir etmektir,
yüreğinden başka yere bağlanamamış kelimelere Uykusuzluktur aşk dediğin!
Yalnızken onu düşünmekten kapanmayan gözler,
sabah ezanlarını duyarak sızar en sonunda. Sayısız geç kalışların açıklanamaz sebebidir.
Birlikte olduğunda onu seyrederek bitirmektir Geceyi aşk.
lanlarını uyduramamaktır, hayat sürprizler yaparak değiştiğinde.
Kendinden vazgeçmektir aşk dediğin. Yemeğin en güzel yerini ayırmaktır sevdiğin için.
Onun yerine düşünmektir, onsuz kaldığın anlarda bile. Birini kendinden çok sevmektir, henüz kendini sevmeyi bile beceremediğin yaşam tünelinde.
Hastalandığında bir sandalye üzerinde beklemektir sabaha kadar.
Her acısını kalbinde misliyle hissetmektir.
Aşk dediğin yoksulluktur. Bedenini, ruhunu, kalbini emanet ederek başkasına;
düşler bahçesinin çiçekleri ile avunmaktır. Kendin olmaktır aslında,özüne dönmektir.
Vazgeçmektir hırslardan, cezalardan, çekişmelerden. Sadece güzel olana dayandırıp yaşamı, her mevsimin tadını çıkarmaktır. En değerlisi, aşk, bir kalbe sevmeyi öğretmektir.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşk dediğin Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk dediğin yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk dediğin yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
4.5.2016 01:10:51
Beğeni:
0
Okunma:
689
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL