Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
betül çamlıbel
betül çamlıbel

dedemle son günlerim

Yorum

dedemle son günlerim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

694

Okunma

dedemle son günlerim

dedem gırtlak kanseri idi hiç bir şey yiyemiyor ve içemiyordu içtiği zamanda pipetle içiyordu ben yanına oturmuştum sanki o an bana veda edercesine bakıyordu.bahçeye çıktık kuzenlerimle oynadık falan sonra eve gittik aradan 1,2 gün geçti annem hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. sadece annem değil dayılarım, teyzelerim ben bu olanlara bir anlam verememiştim.sonra dedemin öldüğünü duydum sanki benden bir parça kaybolmuştu aceleyle dedemin evine gittim oturduğu koltukta bir bardak ve içinde bir pipet vardı işte ben o an yıkılmıştım o gün ki bakışlarının sebebini anlamıştım ama dedeme çok kızmıştım bana söz vermişti bırakmayacaktı ve onu hatırlayacak tek bisey vardı bir bardak ve içindeki pipet.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Dedemle son günlerim Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Dedemle son günlerim yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
dedemle son günlerim yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
5.4.2016 21:55:44
Beğeni:
0
Okunma:
694
Yorum:
0
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL