Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
DemAN
DemAN

Short&StoryS II

Yorum

Short&StoryS II

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

626

Okunma

Short&StoryS II

Gözlerinden yaşlar, şelale gibi akıp, önce avuçlarına sonra dizlerine dökülüp oturduğu kayayı ıslatıyordu. Çok sessiz ama içli bir ağlamaydı. Oturduğu seki biçimdeki kaya yosun kaplı olup nemliydi. Bu devasa kayanın dibine denizin hırçın dalgaları gelip bol köpük bırakarak tekrar geldiği yere dönüyordu. Sanki kadının gözyaşlarıyla deniz kabarmış gibiydi.


Kadın aniden ayağa kalktı. Dudaklarının arasına mırıltıya benzer “Yaşamın kucağına mı yoksa denizin kalbine mi dalmalıyım?” deyip bir hırçın denize bir de ayakuçlarının değdiği yere baktı; sonra gözlerini ufuklara dikti fakat gözlerinden, umuttan çok korku vardı ve etrafa çişil çişil yağan yağmur ıslatmaktan çok korku salgılıyordu!

Onu buraya getiren sebep neydi?

Sanırım kendi ağırlığından fazla problematikleri vardı; sanki ayaklarına bağlı ağır demirden prangası var bir haldeydi. Kadının oturduğu kaya hala ıslaktı ve üzerinde kadının kendi eliyle yazdığı bir not vardı.

Sonra aniden çıkan Rüzgâr, notu alıp önünden sürükleyerek dalgaların kucağına attı. Geriye dönüş yapan hırçın dalgalar da notu alıp hafızasız okyanusların akıntılarına kapılarak kısa bir süre sonra gözden kaybolmuştu...

“Bir hiç uğruna, hiç bir şey olmamıştı” kadın mı?

devam edecek...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Short&storys ıı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Short&storys ıı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Short&StoryS II yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL