Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hüseyin Uçkun

KOMÜNİST PKK/PYD’DEN NASIL KURTULURUZ ? (BİLİMSEL CEVAP)

Yorum

KOMÜNİST PKK/PYD’DEN NASIL KURTULURUZ ? (BİLİMSEL CEVAP)

3

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

888

Okunma

KOMÜNİST PKK/PYD’DEN NASIL KURTULURUZ ? (BİLİMSEL CEVAP)


Öncelikle bilmemiz gereken bir konu var. O da dünyadaki bütün örgütlerin, Bunlar legal olsun,ilegal olsun mutlaka ama mutlaka bir ideolojik temele dayanmasıdır. Eğer herhangi bir ideolojisi olmaz ise örgüt olmamaktadır. Tarih boyunca da hep böyle olmuştur. Örnekler verecek olursak ; Green Peace örgütü legal ve barışçıl bir örgüttür. Daha yeşil daha temiz bir dünya için mücadele ederler. İrlanda’da bulunan İra örgütü de ilegal bir örgüttür. Kuzey İrlanda’nın İngiltere’den ayrılarak Birleşik İrlanda’nın kurulması için kanlı eylemler ve terör olayları yapmıştır. Pkk/Pyd’yi de bu şekilde ele almak gerekmektedir.

Pkk ve Pyd ikisi de Pkk’dır. Ayrı gibi görünse de tek bir kanaldan idare edilirler. Ele başlarının ve örgüt mensuplarının açıklamaları hep bu yönde olmuştur. Her iki örgüt de örgüt kuruluş bildirgelerinde komünizme,leninizme,Marksizm prensiplerine bağlı kalacaklarını bildirmişlerdir.
Örneğin, Bölücü örgütün elebaşı 13. kuruluş yıldönümü mesajında şunları söyler:
’’Sosyalizm yıkıldı, komünizm yıkıldı" diyenlere en iyi cevap olarak, ’tam tersine, KOMÜNİZMİN EN GÜÇLÜSÜ, EN DOĞRUSU, EN YÜCESİ PKK’DE GERÇEKLEŞMİŞTİR’ diyoruz.’’
Bölücü örgütün elebaşının 1 Mayıs 1982 tarihli konuşması da PKK’nın Marksist ve Leninist bir örgüt olduğunu çok açık ifade ettiği çok sayıdaki konuşmasından biridir:
’’Ne kadar elverişsiz koşulları yaşarsa yaşasın, işçi sınıfının objektif gücüne ve onun eylem kılavuzu olan bilimine, MARKSİZM-LENINİZM’E DAYANMAK ZORUNDADIR VE DİKKAT EDİLİRSE BİZİM VARLIK NEDENİMİZ TÜMÜYLE BU GERÇEK ETRAFINDA OLUŞMUŞTUR. ...Eğer o aşiret duvarları, o feodal çitler aşılmasaydı, MODERN DÜŞÜNCE, EN DEVRİMCİ DÜŞÜNCE OLAN MARKSİZM-LENINİZM kafalarımıza oturmayacaktı.’’
Daha bunun gibi çok fazla açıklamada ve yazıda, bu örgütün komünist felsefe ve ideolojisine sahip olduğunu görmekteyiz. Bölücübaşı, 30 küsür senedir kendi beynini zehirleyen bu ideoloji ile onbinlerce insanın beynini zehirlemiş, zehirlenen bu beyinler de Türkiye’ye çok fazla zarar vermişlerdir. Bugünlerde gene kanlı eylemleri ve canlı bombaları örgütün klasik Leninist,komünist propaganda yöntemleri olarak görmekteyiz. Marksist bilgiyi alan, komünist ideoloji öğrenen bir insan Leninist felsefenin gereği olarak da her türlü eylemi gözünü kırpmadan yapar. Bu öğretilerde insan, Allah,Kuran,Din,Aile,Peygamber,Ahlak gibi kavramlardan arındırılır. Yerine kişiye; Ölümle birlikte yok olunacağı, Ahiretin olmadığı, Güçlü olanın Güçsüzü ezmesi gerektiği ve bunu yapmak için her yolun (kan dökmek,bombalamak,kahpelik yapmak da dahil) geçerli olduğu bilgisi sapkın bir inanç olarak verilir. Aile ve ahlak kavramlarının geçerli olmadığı ve yaşanmadığı komünist ideolojide kişi, hayvanlar gibi bir hayat sürer.

Pkk/Pyd’nin ideolojisini gördüğümüze göre BİLİMSEL olarak yani ilimle bu örgütü nasıl ortadan kaldırır ya da etkisiz hale getiririz ? Madde madde sıralayalım;
1- Komünizmin,Leninizmin ve Marksizmin temel dayanağı Darwinizmdir. Şu anda Milli Eğitim müfredatında darwinizm yani evrim, sanki bilimsel bir gerçekmiş gibi anlatılıyor. Bu uydurma hurafe ideolojiye MUTLAKA cevabı verilmelidir. Gerçek bilimsel argümanlar, paleontolojik deliller, fosil kayıtları ve proteinlerdeki mükemmel kompleks yapıların anlatılması yeterli olacaktır.
2- Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde (pkk/pyd’nin yoğun yapılandığı) anti komünist ilmi propaganda çalışmaları yapılmalıdır. Halka broşürler dağıtılmalı, devlet televizyonlarında hatta özel televizyonlarda yoğun bir şekilde bu sapkın ideolojinin yanlışlıkları bilimsel argümanlar konularak halkımıza anlatılmalıdır. Güvenlik önlemleri alınarak konferanslar verilmeli, gerekirse uçaklarla dağa taşa her yere bu bilgi broşürlerinden atılmalıdır. Bu çalışmalar, pkk/pyd’nin ideolojik dayanağını kıracak moralmende etkisiz hale getirecektir.
3- Tüm Türkiye çapında MİLLİ ŞUUR bilinçlendirilmesi hamlesi başlatılmalıdır. Halkımıza, Milli ve Manevi değerlerin tekrar hatırlatılması, Aile ve Ahlak kavramlarının İslam dinindeki önemi Kuran ayetleriyle gösterilmeli, Vatan,Bayrak,Devlet kavramları büyük bir titizlikle hatırlatılmalıdır. Pkk/Pyd’nin bizlerdeki bu değerleri bozmaya yönelik çalışmalar yaptığını unutmayalım.
4- Silahlı Kuvvetlerimiz,Polis Teşkilatımız ve Mit’in elindeki tüm teknolojik cihazlar ve silahlar en modern ve en kalitelileriyle revizyon edilmelidir. Atış menzili 500-600 metre olan silahlar kullanan Mehmetçik, mutlaka bu yeni silahlara kavuşmalıdır. Silahların kullanılmasından ziyade CAYDIRICI bir güç olması çok önemlidir. Acil bir şekilde Seferberlik ilan edilmeli, asker sayısı en az 1-2 milyon arttırılmalıdır. Tüm bunları gören aşağılık kahpe komünist pkk/pyd, moralmen etkisiz hale gelecektir.
5- Pkk/Pyd’ye Sosyal Medyada veya Tv kanallarında,gazetelerde,okullarda,üniversitelerde destek verenlerle ilgili kanuni düzenlemeler yapılarak hapis cezaları verilmelidir. Terörü teşvik eden veya destekleyen HER KİM var ise gerekirse vatandaşlıktan çıkarılmalıdır. Bu kanunun çıkarılması öncelikli olarak Pkk/PYd’nin moral gücünü ve şevkini bitirecektir.

Yalnızca bu maddeler dahi uygulansa, Allah’ın izniyle bu pislik kahpe kalleş Pkk/Pyd terör örgütünden kurtuluruz. Unutmayalım ki terör örgütü elemanlarının beyni zehirlenmiş durumda. Bu adamların beyninin temizlenmesi ve ellerinde silah tutacak morallerinin kalmaması, inandıkları ideolojinin tamamen HURAFE olduğunun da anlatılmasıyla güzel vatanımız bu pisliklerden kurtulup tertemiz ve güven dolu bir duruma gelecektir. Halkımız Allah’a güvensin inşaAllah. Allah, inananlarla beraberdir.
“İşte böyle; çünkü Allah, iman edenlerin velisidir;inkarcıların ise, velisi yoktur.” (Muhammed Suresi, 11)

Sevgilerimle
Hüseyin Uçkun

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Komünist pkk/pyd’den nasıl kurtuluruz ? (bilimsel cevap) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Komünist pkk/pyd’den nasıl kurtuluruz ? (bilimsel cevap) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KOMÜNİST PKK/PYD’DEN NASIL KURTULURUZ ? (BİLİMSEL CEVAP) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Reva
Reva, @reva
22.2.2016 10:51:50
Teröristlerin direk leşleri alınmalı , dolaylı destek veren hain çapulcu şerefsizleri de sınır dışı etmeli...
CaNMaYBuLL
CaNMaYBuLL, @maybull
21.2.2016 00:08:01


😃😊😁 :) :😉 çooook z e k i s i n !!! Bravooo !!!
se
seyitrıza, @seyitriza
20.2.2016 23:32:09


seyitrıza tarafından 2/20/2016 11:31:13 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL