Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Mustafa Çinkaya
Mustafa Çinkaya

Dünya Hala Dönüyor

Yorum

Dünya Hala Dönüyor

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

504

Okunma

Dünya Hala Dönüyor

Dünya Hala Dönüyor

Dünya bile her türlü olumsuzluğa rağmen devam edebiliyor dönmeye.Biz neden pes ediyoruz önümüzdeki ilk çakılda? Nedendir bilmiyor bilemiyorum.Galiba fıtratımızda var biz insanların: Zoru görünce kaçıyoruz mütemadiyen.

Hemen hemen her yerde aynı davadır,hep karşı taraf haksızdır değil mi? Hatta seviyoruzdur ama o ayrılmıştır.Bilmiyoruz ne olduğunu,bilmek istemiyoruz çünkü; Korkuyoruz haksız olmaktan yada suçlu olduğumuzu öğrenmekten tırsıyoruz tabiri caizse eğer.O yüzden diniyor sevgi nağmeleri, ilişki bir süreyi doldurunca artık duymaz oluyorsun seni seviyorum,sensiz yaşayamam diye başlayan cümleleri.
....

www.sonvedabusesi.com/2016/02/dunya-hala-donuyor.html

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Dünya hala dönüyor Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Dünya hala dönüyor yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dünya Hala Dönüyor yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
17.2.2016 22:01:35
Beğeni:
0
Okunma:
504
Yorum:
0
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL