5
Yorum
0
Beğeni
0,0
Puan
1002
Okunma
Parçalanan ellerimi bir yere as
Bu yangını söndürmeye Başkanlarının Başbakanlarının Cumhurbaşkanlarının ve hatta hem secilmiş başbakan hem seçilmiş Cumhurbaşkanıyla yürümeyen sisteminin sözleri yetmez.
Mimari açıdan leş Toki’nin konutlarının
İnşaatlarda sürünen gariplerin ve hak diyip jiplerde gezen örtülerin kaypak duaları yetmez
Sizler hepiniz sorumlusunuz bu kandan sürekli ve sürekli kandırıp duruyorsunuz bizi. Sürekli Allah adına yalan konuşuyorsunuz. Oğullarınız Kızlarınız Onların Oğulları ve Kızları ölmüyor.
Oğullarımız kızlarımız oğulları ve kızları ölüyor çünkü siz yalancısınız zulmettiniz zulmediyorsunuz hak adına haksızlıkla doldurdunuz ülkeyi.
Koltuk sevdasına yemediğiniz nane kalmadı
Analar anlamayacak dediniz terör örgütü lideri ile pazarlık yaptınız. Anlaşmayınca vatanperver kesildiniz.
İstikrar dediniz 8 bombalı eylemde 567 insan öldü kimse istifa etmedi
Din dediniz ülkede birbirine düşman olmayan din kardeşi kalmadı.
İmam Hatip baş örtüsü derken insanların nefes alma hakkını unuttunuz.
Önünüze geleni vatan haini ilan ettiniz en büyük hain sizsiniz
Türkleri Kürtleri Lazları Çerkezleri kim varsa etnik üst alt orta kimlik siz önce kandırıp sonra birbirine düşman ettiniz.
Savaş hesapları ayakkabı kutusu hesapları yolsuzluklar duble yollar mükemmel camiler asrın projeleri.
Asrın projesi 2023 e kadar her eve bombalı eylemde ölmüş bir naaş göndermek muhtemelen.
Tvlerde hala yalan konuşuyorsunuz
O ağızlarınız birgün kapanacak o zaman ne diyeceksiniz.
Evet arkadaşım açık ve net ben Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine inanmıyor ve güvenmiyorum. Bu milleti düşündüklerine bu millet için çalıştıklarına inanmıyorum. Evet ben vatan hainiyim.