Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Özkan Gündoğan
Özkan Gündoğan

Nü Hayat .

Yorum

Nü Hayat .

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

860

Okunma

Nü Hayat .

Karadeniz türküsü gibi hey gidi karadeniz doldu da taşamadı biz de taşamadık dolsak da dolamadık dolsak da taşamadık nolduk da taşamadık bilmiyorum ne yaşadık mutsuz bir filmin fragmanı gibi bu hayat hep bir kandırmaca gidiyor ilk başta başkalarıyla başlıyorsunuz anne baba sonra bir bakmışsın kendini de kandırmışsın kendin kanmışsın kendine yalnız kalınca anlarsın da anlamak çare etmez çareler çaresiz dedikleri cinsten her gece duvarlarla yüz yüze kaldığında anlarsın bunun hayatın nü resmi olduğunu öyledir apaçık çırılçıplak sen ise eğitimsiz bir çocuk gibi anlamazsın utana sıkıla çekine çekine bakarsın nedir ki bu nü resim nü nedir çıplaklığıyla göz önüne sermek mi hayatı kim çizebilmiş Picasso mu Michelangelo mu yok yok çizilmez sonunda ne dolarsın ne taşar kendini kandırır farkedersin hayatın çırılçıplak önüne geçişini .

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Nü hayat . Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Nü hayat . yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nü Hayat . yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL