Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Nevhan Varol
Nevhan Varol

PONTIAC & KARGA kısa film

Yorum

PONTIAC & KARGA kısa film

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

512

Okunma

PONTIAC & KARGA kısa film

Uzun iki şeritli şehirler arası yolda son hızla giden 1950 model üstü açık pontiac... pamuk şeker pempesi arabanın içinde siyahlar giyinmişti,,, elektrik tellerinde konaklayan smokin duruşu içinde iki karganın altından bilmem kaç mil hızla geçtiğinde ağzındaki sigaranın düşen ateşi ile ani bir fren yaptı,,,saçları rüzgarda kamçı gibi yüzünde şaklarken tam da geçmişi gözünün önünde flaş gibi parlarken,,,, saçlarımı toplamalıydım ya da sophia loren gibi bağlamalıydım diye düşündü,,, filmlerde öyle idi,,, son model arabasını satıp bunu aldığında adabına uygun olmalıydı her şey. Yoksa işte başıma gelen diye düşündü. Az daha kaza yapacaktım,,, Evet uzaklaşmak istedim ama bu kadar da değil diye söylenirken ve sunturlu bir küfür savururken yol kenarında park etmiş,,, arabaya düşen o küçük kızıl topu arıyordu,,, Tam o sırada o iki karganın havalandığını ve başının üstüne ağır çekim düşen iki siyah tüye gözü takıldı. Döne döne. Yavaş yavaş. Tarantino filmlerindeki silahtan çıkan kurşunların romantik ama kararlı hedefine kitlenmeleri gibi üstüne üstüne geliyorlardı.İki siyah tüy. Sanki saatler geçti. Arabanın ateş alması bu kadar uzun sürerken o iki tüy hala alnına doğru akıyordu. Tam o sırada etraf kalabalıklaşmaya başladı. Biri pembe pontiac tan yola fırlamış kadının üstünü, siyah ceketiyle örttü.Zaman işte bir kuş kanadından düşen tüy kadar uzun, ölüm bir küçük kor topu kadar sıcaktı.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Pontıac & karga kısa film Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Pontıac & karga kısa film yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PONTIAC & KARGA kısa film yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL