Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ÖZGÜR RUH
ÖZGÜR RUH

...KÖR GECEM...

Yorum

...KÖR GECEM...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

791

Okunma

...KÖR GECEM...

...KÖR GECEM...

Bir gece ansızın uyanırsın uykudan nedenini bilmeden hemde
sonra bir daha ne uyku uğrar yanına nede o gördüğün son rüyana devam edebilirsin.
gece bitmek bilmez saatle bakışmaktan acır hanelerin,
sonra içindeki susturamadığın ses yine haykırır, o güçsüz bedenini derinliklere çeker.
uykuya hasret öylece oturursun yatağının baş ucunda
ne konuşmaya mecalin vardır nede kalkıp dolaşmaya , hatta biran önce şu gaflet gelse de dalsam tekrardan rüyalarıma diye beklersin.
halbuki artık o içindeki ses kaplamıştır seni son çareyi uyumak da bulursun belki ama o da bir türlü sana uğramaz.
en sonunda ya eline bir kitap yada bir defter alırsın...
başlarsın yazmaya , aklına ne geliyorsa yazarsın işte,
yada kendini bulacağın o kitabın sayfalarını tek tek okursun.
bir süre kafan dağılır ama için bir türlü susmaz ne yapsan o kör de ayazını bir türlü bulamazsın....

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
...kör gecem... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ...kör gecem... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...KÖR GECEM... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL