Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İlknur Söyler
İlknur Söyler

Bana ikram edebilecek neyin var ?

Yorum

Bana ikram edebilecek neyin var ?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

601

Okunma

Bana ikram edebilecek neyin var ?

Bana ikram edebilecek neyin var ?
İnandıklarınızın aslında bir hiçten ibaret olduğunu biliyor muydunuz ?
Ben yeni öğrendim nefesim kesilirken yaşamaya direndim. Ölüm dedikleri şeyin gelmesi gerekmiyor ki o zaten bizim varolan gölgemiz değil mi?
Beni hayatta tutan tek şey umutlarım oldu mucize arayışlarım oldu. İyi insanların varlığına inanmakla başladım sonrasında nasıl kötü olunur nasıl dibe gidilir onu yaşadım. Aslında ben iyi insanları ararken kendimi kötülerin içinde kaybettim.
Bir gün bir mucize oldu. Hazır da bekleyen ben ; tuttum mucizeme aşık oldum. Düşünemedim ki büyük bir kaosun bana sunduğu tuzaktı bu. Ben ona sımsıkı sarıldım, içime hapsettim, içimde büyüdü her gün; canım yanarken ben ona sevgiyi, aşkı, tutkuyu, özlemi gösterdim. En sevdiğim şarkıların içine gizledim onu orda ona armağan ettiğim şeyler benim önceden bedelini çok ağır ödediğim duygulardı. Çok zor oldu ama belli etmedim sadece hissetmesini istedim. Ben ona karışmıştım; o olmak için sürekli koştum sürekli yoruldum.
Sonra Tenten Kafa masalını yarattım masalların sonu güzel biter ya öyle olsun istedim. Ama benim masalımın sonu kayboldu biran da iç yarama dönüştü mahvoldum. Toparlanamadım. Kanayan kabuklu yaralarla yola devam etmem imkansızdı bende onlarla beraber düştüm tek kurtuluşum yazmak oldu çünkü ben yazıp siz okudukça, bana yaşama sevincinizden bir tutam ikram etmiş olucaktınız.
Buna inadım inanıyorum da.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bana ikram edebilecek neyin var ? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bana ikram edebilecek neyin var ? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bana ikram edebilecek neyin var ? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL