Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Yılmaz AYIK
Yılmaz AYIK

BU GİDİŞ NEREYE

Yorum

BU GİDİŞ NEREYE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

478

Okunma

BU GİDİŞ NEREYE

Bu gidiş nereye ?
Gençler yapmayın! Düşünün biraz, neyin derdindesiniz?
Neyi paylaşamıyorsunuz?
Konuşup anlaşmak varken neden kavga ediyorsunuz?
Unutmayın hayvanlar kavga ederek anlaşırlar. İnsanlar konuşabilirler.
Bırakın artık değmeyecek şeyler için kavga etmeyi! Beyninizi çalıştırın. Uğruna kavgalara tutuştuğunuz çoğu şey konuşulunca halloluyor.Fark etmediniz mi ?
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, ülkemizde yaşanan arbede ve kargaşanın gençler arasında yaygınlaşmasının tek nedeni var o da bazı bayanlar.
Nasıl mı?
Şöyle: Bu bayanlar yapılmaması gereken ve hiç bir haklı görülecek yanı olmayan olaylar yaratıyorlar. Mesela: bu bayanlar seviyorum dedikleri insanlardan başkalarıyla da konuşuyor ve sevgilileri görünce de ’’ Beni rahatsız edip duruyor’’ diyorlar. Ve olay patlıyor, kanı zaten hızlı akan delikanlı, dinlemeden olaya dahil olup kötü sonuçlar doğuracak hamlelere başlıyor.olay bundan ibaret.
Şimdi soruyorum size: Siz hiç başınıza gelen bir kötü olaya sevdiklerinizi dahil edip onların zarar görmesini ister misiniz? Eğer dahil ediyorsanız bu olayda bir sıkıntı vardır ve siz onu sevmiyorsunuz’dur.
Size sesleniyorum azınlık olan bazı kendini bilmez bayanlar.Siz eğer sevgilinize değer verip seviyor olsaydınız onu buna dahil etmezdiniz. Yeter artık bırakın gençlerin hayatını karartmayın. Bu bir nevi erkeğe şiddettir...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bu gidiş nereye Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bu gidiş nereye yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU GİDİŞ NEREYE yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
14.12.2015 23:54:52
Beğeni:
0
Okunma:
478
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL